Skip to content

Privéles Sem

Vanmorgen ben ik voor de tweede keer bij Sem en zijn baas geweest voor privéles. Sem is een leuke, enthousiaste, leergierige en sterke hond van acht maanden oud.
Sem is al op cursus geweest en kent al veel commando’s, maar hij weet zelf nog niet hoe sterk en groot hij is. Zijn baas wilde daarom aan een aantal gehoorzaamheidsoefeningen werken tijdens privélessen.

Sem vindt visite zo gezellig dat hij tegen veel mensen opspringt om gedag te zeggen en dat vindt niet iedereen even leuk, vooral omdat hij zo groot is.  En hij kan nogal trekken aan de lijn, vooral als hij andere honden ziet dan wil hij daar zo graag naar toe. Ontzettend fijn natuurlijk zo’n sociale en gezellige hond, maar voor de baas is het niet altijd even prettig als hij zo trekt aan de lijn.
In de eerste les hebben wij o.a. geoefend met het netjes meelopen aan de lijn en dat ging meteen harstikke goed. Door de inzet van Sem en zijn baas loopt hij nu al een stuk beter mee aan de lijn.

Wilt u uw hond één of meerdere commando’s aanleren, wilt u geen puppy- beginners-, basis- of vervolgcursus volgen omdat u bijvoorbeeld niet op de zaterdagochtend kunt, dan kunt u er ook voor kiezen om één of meerdere privélessen te nemen. U kunt dan zelf aangeven wat u de hond wilt aanleren. Een privéles duurt een uur en daarin kunnen we heel veel doen.

Wilt u  meer informatie over privéles neem dan vrijblijvend contact met mij op.

(De hond op de foto is niet Sem.)

Back To Top